Talenreis Spanje

Voor de vierde keer organiseert Español y más een unieke talenreis naar Spanje. Dit jaar gaan we naar de mooie hoofdstad, Madrid!

Talenreis Spanje | Stedentrip Madrid | 21-27 oktober 2018

EXTRA KAMERS BESCHIKBAAR!

Een talenreis naar Spanje is een leuke en waardevolle aanvulling op je talencursus. In het land zelf kom je vanzelf meer in aanraking met de Spaanse taal en ontdek je wat je allemaal eigenlijk al geleerd hebt en hoe je dit in de praktijk kunt brengen. Omgeven door de Spaanse taal breid je vanzelf je woordenschat uit en zul je merken dat het allemaal echt minder moeilijk is dan je aanvankelijk wellicht had gedacht.

Tijdens de talenreis naar Spanje verblijf je met je medecursisten in een schitterend appartement in het centrum van de stad. Gedurende vijf dagen krijg je elke dag 3 uur Spaanse les verzorgd door Español y más. Daarnaast organiseren we in samenwerking met lokale partners vier leuke activiteiten waarbij je ook de Spaanse taal kunt oefenen en uitbreiden, waaronder een flamenco workshop en een inspirerende wandeling met een stadsgids die de mooiste legendes over Madrid vertelt. 

Daarnaast heb je meer dan voldoende tijd om zelf de stad te ontdekken; bezoek een van de vele musea, huur een fiets en verken de stad, wandel gezellig door het schitterende Retiro Park, bezoek een van de vele flamenco optredens en geniet van een hapje en een drankje op een van de vele terrasjes of in een van de vele barretjes.

Door jou en de mensen die jij bereid hebt gevonden om ons iets van Valencia te laten zien en vooral niet te vergeten te laten proeven ben ik verliefd geworden op Valencia. Het programma met de Spaanse lessen was afwisselend en zoals ook bij de lessen in Hoofddorp super gezellig.

Ik zou Valencia nooit zo hebben leren kennen als toerist als dat we nu met jou alles hebben gezien en een hele hoop weetjes rijker top. Tot slot kregen we het boekje met allemaal foto’s wat was dat leuk geworden, blader er regelmatig in om terug te gaan in gedachten naar Valencia.

Corrie (deelnemer)

Wat een week!! Echt een week met een gouden randje! Wat ik vooral leuk vond, is dat de lessen verweven waren in activiteiten. Zo leerde je ongemerkt veel over de stad en had je niet het idee dat je daar als toerist rond liep. Ook de verhouding les/activiteit/vrije tijd was precies goed. Dit was de eerste keer dat ik zoiets heb gedaan, maar smaakte zeker naar meer..en dan heb ik het nog niet eens over hoeveel Spaans ik heb opgestoken daar! Sfeer top, setting fantastisch en veel geleerd. Volgende keer zeker weer!!

Machteld (deelnemer)

De studiereis naar Valencia was een superweek! Ons appartement lag midden in het centrum. Zodra je naar buiten ging, stond je meteen midden in het Spaanse leven. Even koffie halen om de hoek; je voelde je bijna een local. ’s Morgens volgden we Spaanse les, vaak over een onderwerp waar we later op de dag meer over zouden horen. Bijvoorbeeld over de geschiedenis van de stad, die later tijdens de fietstocht door de stad echt ging leven. Naast de tapastour, paellaworkshop en het bezoek aan het Fallasmuseum, bleef er nog genoeg tijd over om zelf de stad te ontdekken. ¡Una semana inolvidable! ¡Gracias a Carmen!”

Henriëtte (deelnemer)

Van tevoren dacht ik: met twaalf cursisten (van wie ik er zes kende) een week lang in een appartement, elke dag drie uur Spaanse les én elke dag een groepsexcursie... is dat niet wat teveel van het goede? Nee dus! Ik word er weer helemaal vrolijk van, als ik aan de Valenciareis terugdenk. Wat een gezelligheid, zoveel mooie indrukken, alles was perfect geregeld en tussendoor was er ook nog genoeg tijd voor ontspanning. Echt top! Ik kijk met veel plezier terug op een week vol vrolijke, verrassende, interessante en inspirerende momenten. Met goed gevarieerde lessen en super leuke (en lekkere!) excursies in het Spaans. Helemaal à la Carmen dus. In één woord: ¡fantástico!

Ineke (deelnemer)

Praktische informatie talenreis Spanje

De aankomst in Madrid is op zondag 21 oktober 2018 en je vertrekt weer op zaterdag 27 oktober 2018. Je verblijft samen met een medecursist in een tweepersoonskamer. De prijs voor deze talenreis naar Spanje is € 650,00 per persoon. In deze prijs zijn inbegrepen:

  • 6 nachten op basis van logies en ontbijt in een appartement in het centrum van de stad
  • 15 uur Spaanse les door Español y más
  • 4 excursies / activiteiten in de stad Madrid
  • Goodie bag
  • Fotoboekje na afloop van de studiereis

De prijs voor een kamer voor 1 persoon is € 750,00.
Je dient zelf de reis naar Madrid te regelen en je dient ook zelf voor een reisverzekering te zorgen. Eten en drinken is voor eigen rekening, met uitzondering van het ontbijt en diverse algemene boodschappen die in het appartement aanwezig zullen zijn. Lees de algemene voorwaarden goed door.

WE HEBBEN EEN EXTRA APPARTEMENT BIJGEBOEKT. ER IS NOG 1 TWEEPERSOONSKAMER BESCHIKBAAR.

Meld je nu aan!

* Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid

We vragen een aanbetaling van € 150,00 per persoon. het restant van de factuur dient uiterlijk 3 maanden voor de start van de talenreis voldaan te zijn.

Er is plek voor maximaal 12 personen, vol is helaas echt vol.

talenreis spanje
spanje madrid
talenreis spanje 2